We denken graag mee!
info@kudo-voices.com 050 - 85 091 28 050 - 85 091 28
Terug naar bladeren

Marilena Gant

Marilena Gant
Engels (Brits)
Engels (Amerikaans)
Vrouw
Beschikbaar voor:
Merkstem
Campagne
Online commercial
Radio
TV
Bedrijfsfilm
Explainer
E-learning
Voice response
Klanten beschrijven als:
Professioneel
Betrouwbaar
Warm
Duidelijk

Biografie

Marilena is een jonge Britse stemactrice woonachtig in Londen. Haar heldere, veelzijdige en vriendelijke stem is te horen in uiteenlopende projecten, van commercials tot animaties en videogames. Ze heeft samengewerkt met bekende merken zoals Amazon, SkyKids, Lego en Microsoft.

Prijs Berekenen
Levertijd (meestal) 24 uur
Beschikbaarheid Offerte

Ervaring

Heeft gewerkt voor Amazon, Lego en Microsoft.

Meer dan 4 jaar ervaring als stemacteur.

Werkt sinds 2023 samen met Kudo Voices.

Luister naar Marilena Gant

Engels (Brits)

Reel Voicereel
Voicereel
Voicereel

Video

Video Solent NHS Trust careers; the difference is you
Solent NHS Trust careers; the difference is you
Video Cineworld Christmas Gifting Range! 🎄
Cineworld Christmas Gifting Range! 🎄
Video Centrum Kids GB 15s
Centrum Kids GB 15s
Video ANIMATICS ⚡ A New Challenge from FlipaClip
ANIMATICS ⚡ A New Challenge from FlipaClip

Stel jouw perfecte voice-over samen

Marilena Gant

Project titel

Taal

Doelstelling

Script

Tip! Voer de exacte tekst in die Marilena voor je gaat inspreken.

0 woorden

Kies je bewerking

Ik wil alles perfect
+ € 100 Ik wil alles perfectEn kies zowel nabewerking als afmixing.
Aanbevolen
+ € 85 Nabewerking
  • Opschonen
  • Editing
Inbegrepen
+ € 45 Mixage
  • Mixing
  • Mastering
Inbegrepen

Kies je extra's

€ 75
Live-regie
  • Live meeluisteren en regisseren tijdens opnames
€ 125 Copywriting
  • Verbeter de klank van je scripts

Prijsberekening

offerte 0 Jouw voice-over door Marilena Gant

offerte + € 0 0 woorden

Digitale oplevering

offerte+ € 0Opschonen & Editing

offerte+ € 0Mixing & Mastering

offerte+ € 0 Alles perfect

offerte+ € 0Live-regie

offerte+ € 0Copywriting

offerte + € 0 inclusief Buy-out van acteur

Kudo Voices is de enige plek waar je meteen zelf de prijs van je voice-over kan berekenen!

Stel je perfecte voice-over samen door de velden in te vullen.

– € 0Tijdelijke korting

0Totaal (all-inclusive)

Bevestiging

Je staat op het punt om je bestelling te plaatsen en via iDeal af te rekenen.

325Totaal (excl. BTW)

75BTW (21%)

375Totaal (incl. BTW)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Je staat op het punt om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Marilena Gant?

Als je op zoek bent naar een heldere, veelzijdige en vriendelijke stem voor je volgende project, dan is Marilena Gant de stemactrice die je nodig hebt. Ze is een jonge Britse actrice met meer dan 4 jaar ervaring in de industrie en woont nu in Londen. Marilena's veelzijdige stem kun je horen in alles, van commercials tot animaties en videogames. Ze heeft samengewerkt met bekende merken zoals Amazon, SkyKids, Lego en Microsoft, wat aantoont dat ze in staat is om een breed scala aan projecten aan te pakken. En het beste van alles is dat je meestal binnen 24 uur een opname van haar kunt verwachten.

Bestellen van een voice-over door Marilena Gant is makkelijk!

Als je Marilena Gant als stem wilt voor je project, dan moet je bij ons zijn, Kudo Voices. Het is heel eenvoudig. Je geeft ons je script, vertelt ons wat je doel is en geeft ons eventuele instructies. Dan maken wij een offerte voor je. En wees niet bang als je script nog niet perfect is. Wij kunnen je ook helpen met het schrijven of verbeteren ervan. Zodra alles klaar is, zorgen wij voor de nabewerking en mixage. Zo krijg je altijd de beste kwaliteit.

Bestellen van een voice-over is heel eenvoudig. Om te beginnen ga je naar het profiel van je gewenste voice-over stem. Klik dan op de grote blauwe knop om naar het bestelformulier te gaan. Is dit je eerste bezoek? Dan vragen wij eenmalig je e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om je voorkeuren en projecten te bewaren. Gefeliciteerd! Je kan nu de bestelling plaatsen. Voer de projecttitel, de doelstelling en het script in. Je kan ook het script als bijlage toevoegen. Eventueel kun je met extra instructies aangeven waar op gelet moet worden, zoals bijvoorbeeld de stijl van spreken, links met voorbeelden of de uitspraak van namen. Vervolgens kies je de extra service uit die je wilt ontvangen. We bevelen je zowel cleaning als mixage aan. Dat noemen we "alles perfect". Ook bieden we copywriting en de mogelijkheid tot live-regie aan. Overzicht houden is makkelijk. Aan de rechterzijde van het scherm zie je steeds duidelijk de specificaties van je project en de prijsopbouw. Ook kun je daar met één klik je bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen.

Bij Kudo Voices is de basisprijs van een voice-over doorgaans €250. Vervolgens is er een meerprijs afhankelijk van de lengte van het script. Gelukkig kun je van de meeste voice-over stemmen tijdens het invullen van je project al meteen zien wat die meerprijs is. Tijdens het bestellen kan je altijd overzichtelijk aan de rechterkant van je scherm de prijsopbouw bekijken. Afhankelijk van waar de voice-over voor ingezet gaat worden is er soms een buy-out nodig. Dit is een licentie voor het gebruik van de opnames in een advertentie, bijvoorbeeld op sociale media of de radio. In dat geval wordt dit tijdens het bestelproces duidelijk uitgelegd. Wij proberen met iedere voice-over stem een vaste prijsafspraak te maken. Daardoor heb je meteen tijdens het bestellen duidelijkheid over de kosten. Sommige stemmen zijn op offertebasis. Voor deze stemmen kun je gemakkelijk een prijsaanvraag doen. Hier wordt doorgaans binnen 24 uur op gereageerd.

Bij Kudo Voices gaat betalen heel gemakkelijk. We bieden verschillende betaalmethoden aan om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Online kun je betalen met iDeal. Dit is de snelste manier om je betaling te verwerken. Betaling via Creditcard en PayPal is op verzoek ook mogelijk.

Wanneer je begint met het schrijven van een script, is het belangrijk om goed na te denken over je doelgroep en hoe je deze het beste kunt aanspreken. In de voice-over wereld hebben we het dan over de “tone of voice”. Zorg ervoor dat je woorden gebruikt die voor iedereen begrijpelijk zijn en dat je “to the point” bent. Is de voice-over bedoeld voor gebruik bij een video? Lees dan de tekst eens een aantal keer hardop voor met de video erbij en controleer dat deze goed bij elkaar passen. Als de video al klaar is of in een vergevorderd stadium, is het handig om deze mee te sturen met het script. Zo kunnen wij de video met de voice-over stem doornemen. Twijfel je over hoe lang je tekst duurt? Gebruik onze handige tool om de spreektijd te bepalen. Zo zorg je dat de timing van de voice-over voldoet aan je eisen. Hulp nodig bij het schrijven of verbeteren van het script? Wij bieden als extra service ook copywriting aan. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling aangeven dat je daar gebruik van wilt maken.

Zodra je online je bestelling hebt geplaatst of een prijsaanvraag doet, ontvang je direct een e-mailbevestiging van ons. Zo weet je dat de details van je project goed zijn aangekomen. We gaan vervolgens meteen aan de slag met het briefen van de voice-over stem. Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor een statusupdate. Vaak gaat dat zelfs veel sneller. De meeste voice-over stemmen kunnen al heel snel leveren. Wil je nog meer zekerheid hebben dat jouw project snel gereed is? Kies dan voor een voice-over stem die een gemiddelde levertijd heeft aangegeven. Sommige voice-over stemmen leveren (meestal) al binnen 24 uur!
Floris Jonker
DemoReelClipKudo Housing
0:00 / 0:00
Bekijk profiel Meteen bestellen