We denken graag mee!
info@kudo-voices.com 050 - 85 091 28 050 - 85 091 28

Vergelijk de beste Franse voice-over stemmen

Marisa Choffart
Marisa heeft een vertrouwde, duidelijke stem.
Voorbeeld
48 uur
Marisa Choffart
François Lidove
François heeft een duidelijke, overtuigende stem.
Voorbeeld
24 uur
François Lidove
Stevy Daic
Stevy heeft een eigenzinnige, overtuigende stem.
24 uur
Stevy Daic
Lastig kiezen?
Bel of mail ons!

De 5 redenen om je Franse voice-over
bij Kudo Voices te bestellen

Je wil niet te veel betalen

Bij Kudo Voices krijg je een eerlijke prijs voor een Franse voice-over. Alle kosten zijn meteen duidelijk, dus je weet dat je niet teveel betaalt. Kies voor ons als je op zoek bent naar een transparante prijs voor je Franse voice-over.

Je wil je tekst laten vertalen

Als je op zoek bent naar een perfecte Franse voice-over, dan ben je bij Kudo Voices aan het juiste adres. We hebben professionele Franse tekstschrijvers die ervoor zorgen dat je script perfect aansluit bij de Franse cultuur. Dus als je wilt dat je boodschap echt overkomt bij je Franse doelgroep, kies dan voor Kudo Voices.

Je wil de hoogste kwaliteit

Bij Kudo Voices weten we hoe belangrijk een goede Franse voice-over is voor jouw boodschap. Elk project krijgt onze volle aandacht en we stellen hoge eisen aan onze Franse stemmen. We zorgen voor topkwaliteit, omdat we weten dat dit telt.

Je wil een video laten nasynchroniseren

Bij Kudo Voices zijn we experts in het nasynchroniseren van video's met Franse voice-over stemmen. Onze studio is hier perfect voor uitgerust. We kennen de Franse stemmen die de juiste vaardigheden hebben om de nasynchronisatie top te maken.

Je wil op maat gemaakt advies

Bij Kudo Voices zijn we experts in wat we doen, en dat is al een tijdje zo. Dit betekent dat we de kennis en ervaring hebben om je uitstekend te helpen, zelfs als je een zeer specifieke vraag hebt over Franse voice-over stemmen.

Floris Jonker
DemoReelClipKudo Housing
0:00 / 0:00
Bekijk profiel Meteen bestellen