We denken graag mee!
info@kudostudio.nl 050 - 85 091 28 050 - 85 091 28
Terug naar bladeren

Marcel Blok

Marcel Blok
Nederlands
Man
Beschikbaar voor:
Merkstem
Campagne
Online commercial
Radio
TV
Bedrijfsfilm
Explainer
E-learning
Voice response
Klanten beschrijven als:
Professioneel
Betrouwbaar
Warm
Duidelijk

Biografie

Marcel is een professionele stemacteur met zeer ruime inspreekervaring. Commercials, Bedrijfsfilms, Games, Tekenfilms, Animaties, Jingles, Nasynchronisatie, E-learning en Voice Response: Marcel is van alle markten thuis!

Prijs Berekenen
Levertijd (meestal) 24 uur
Beschikbaarheid Bestel nu

Ervaring

Heeft ingesproken voor Google, Microsoft en Kamer van Koophandel.

Meer dan 7 jaar ervaring als stemacteur.

Werkt sinds 2017 samen met Kudo Voices.

Luister naar Marcel Blok

Audio

Reel Voicereel
Voicereel
Voicereel
Clip Gaviscon
Gaviscon
Gaviscon

Video

Video Freestyle Libre Instructievideo
Freestyle Libre Instructievideo
Video 1000 KM Het Bordspel TVC
1000 KM Het Bordspel TVC
Video Verasol
Verasol
Video Amondo
Amondo
Video Van Grinsven dakkapellen voor het maken en plaatsen van dakkapellen.
Van Grinsven dakkapellen voor het maken en plaatsen van dakkapellen.
Video MyHeritage DNA
MyHeritage DNA

Stel jouw perfecte voice-over samen

Marcel Blok

Project titel

Taal

Doelstelling

Script

Tip! Voer de exacte tekst in die Marcel voor je gaat inspreken.

0 woorden

Kies je bewerking

Ik wil alles perfect
+ € 100 Ik wil alles perfectEn kies zowel nabewerking als afmixing.
Aanbevolen
+ € 85 Nabewerking
  • Opschonen
  • Editing
Inbegrepen
+ € 45 Mixage
  • Mixing
  • Mastering
Inbegrepen

Kies je extra's

€ 75
Live-regie
  • Live meeluisteren en regisseren tijdens opnames
€ 125 Copywriting
  • Verbeter de klank van je scripts

Prijsberekening

offerte 0 Jouw voice-over door Marcel Blok

offerte + € 0 0 woorden

Digitale oplevering

offerte+ € 0Opschonen & Editing

offerte+ € 0Mixing & Mastering

offerte+ € 0 Alles perfect

offerte+ € 0Live-regie

offerte+ € 0Copywriting

offerte + € 0 inclusief Buy-out van acteur

Bereken eenvoudig en vrijblijvend de totaalprijs van je voice-over!

Hiervoor hoef je alleen maar je script en je doelstelling in te voeren.

Het samenstellen van je perfecte voice-over was nog nooit zo makkelijk!

– € 0Tijdelijke korting

0Totaal (all-inclusive)

Bevestiging

Je staat op het punt om je bestelling te plaatsen en via iDeal af te rekenen.

325Totaal (excl. BTW)

75BTW (21%)

375Totaal (incl. BTW)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Je staat op het punt om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Marcel Blok?

Als je op zoek bent naar een professionele stemacteur met veel ervaring, dan is Marcel Blok de perfecte keuze voor jou. Hij is een zeer veelzijdige stemacteur met meer dan 7 jaar ervaring in de industrie. Zijn stem wordt omschreven als energiek en enthousiast, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan projecten, waaronder commercials, bedrijfsfilms, games, tekenfilms, animaties en meer. Bovendien werkt hij al geruime tijd samen met Kudo Voices, wat getuigt van zijn betrouwbaarheid en consistentie. Wat betreft de levertijd hoef je je geen zorgen te maken, want Marcel levert meestal binnen 24 uur.

Bestellen van een voice-over door Marcel Blok is makkelijk!

Als je Marcel Blok wilt inhuren als voice-over, hoef je alleen maar bij ons, Kudo Voices, je bestelling te plaatsen. Het proces is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar het script, je doel en eventuele instructies in te voeren en wij maken een offerte op maat voor je. We nemen ook de nabewerking en mixage voor onze rekening en kunnen je zelfs helpen met het schrijven of verbeteren van je script. Met Kudo Voices kun je er zeker van zijn dat je het beste krijgt.

Bestellen van een voice-over is heel eenvoudig. Om te beginnen ga je naar het profiel van je gewenste voice-over stem. Klik dan op de grote blauwe knop om naar het bestelformulier te gaan. Is dit je eerste bezoek? Dan vragen wij eenmalig je e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om je voorkeuren en projecten te bewaren. Gefeliciteerd! Je kan nu de bestelling plaatsen. Voer de projecttitel, de doelstelling en het script in. Je kan ook het script als bijlage toevoegen. Eventueel kun je met extra instructies aangeven waar op gelet moet worden, zoals bijvoorbeeld de stijl van spreken, links met voorbeelden of de uitspraak van namen. Vervolgens kies je de extra service uit die je wilt ontvangen. We bevelen je zowel cleaning als mixage aan. Dat noemen we "alles perfect". Ook bieden we copywriting en de mogelijkheid tot live-regie aan. Overzicht houden is makkelijk. Aan de rechterzijde van het scherm zie je steeds duidelijk de specificaties van je project en de prijsopbouw. Ook kun je daar met één klik je bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen.

Bij Kudo Voices is de basisprijs van een voice-over doorgaans €250. Vervolgens is er een meerprijs afhankelijk van de lengte van het script. Gelukkig kun je van de meeste voice-over stemmen tijdens het invullen van je project al meteen zien wat die meerprijs is. Tijdens het bestellen kan je altijd overzichtelijk aan de rechterkant van je scherm de prijsopbouw bekijken. Afhankelijk van waar de voice-over voor ingezet gaat worden is er soms een buy-out nodig. Dit is een licentie voor het gebruik van de opnames in een advertentie, bijvoorbeeld op sociale media of de radio. In dat geval wordt dit tijdens het bestelproces duidelijk uitgelegd. Wij proberen met iedere voice-over stem een vaste prijsafspraak te maken. Daardoor heb je meteen tijdens het bestellen duidelijkheid over de kosten. Sommige stemmen zijn op offertebasis. Voor deze stemmen kun je gemakkelijk een prijsaanvraag doen. Hier wordt doorgaans binnen 24 uur op gereageerd.

Bij Kudo Voices gaat betalen heel gemakkelijk. We bieden verschillende betaalmethoden aan om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Online kun je betalen met iDeal. Dit is de snelste manier om je betaling te verwerken. Betaling via Creditcard en PayPal is op verzoek ook mogelijk.

Wanneer je begint met het schrijven van een script, is het belangrijk om goed na te denken over je doelgroep en hoe je deze het beste kunt aanspreken. In de voice-over wereld hebben we het dan over de “tone of voice”. Zorg ervoor dat je woorden gebruikt die voor iedereen begrijpelijk zijn en dat je “to the point” bent. Is de voice-over bedoeld voor gebruik bij een video? Lees dan de tekst eens een aantal keer hardop voor met de video erbij en controleer dat deze goed bij elkaar passen. Als de video al klaar is of in een vergevorderd stadium, is het handig om deze mee te sturen met het script. Zo kunnen wij de video met de voice-over stem doornemen. Twijfel je over hoe lang je tekst duurt? Gebruik onze handige tool om de spreektijd te bepalen. Zo zorg je dat de timing van de voice-over voldoet aan je eisen. Hulp nodig bij het schrijven of verbeteren van het script? Wij bieden als extra service ook copywriting aan. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling aangeven dat je daar gebruik van wilt maken.

Zodra je online je bestelling hebt geplaatst of een prijsaanvraag doet, ontvang je direct een e-mailbevestiging van ons. Zo weet je dat de details van je project goed zijn aangekomen. We gaan vervolgens meteen aan de slag met het briefen van de voice-over stem. Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor een statusupdate. Vaak gaat dat zelfs veel sneller. De meeste voice-over stemmen kunnen al heel snel leveren. Wil je nog meer zekerheid hebben dat jouw project snel gereed is? Kies dan voor een voice-over stem die een gemiddelde levertijd heeft aangegeven. Sommige voice-over stemmen leveren (meestal) al binnen 24 uur!
Floris Jonker
DemoReelClipKudo Housing
0:00 / 0:00
Bekijk profiel Meteen bestellen