We denken graag mee!
info@kudo-voices.com 050 - 85 091 28 050 - 85 091 28
Terug naar bladeren

Gertjan van Stralen

Gertjan van Stralen
Nederlands
Man
Beschikbaar voor:
Merkstem
Campagne
Online commercial
Radio
TV
Bedrijfsfilm
Explainer
E-learning
Voice response
Klanten beschrijven als:
Professioneel
Betrouwbaar
Warm
Duidelijk

Biografie

Gertjan heeft al vele jaren ervaring als stemacteur. Met zijn veelzijdige stem spreekt hij snel en professioneel voor jouw project in. Van natuurlijk tot enthousiast en van zakelijk tot stoer; voor elke boodschap vindt Gertjan de juiste tone of voice!

Prijs Berekenen
Levertijd (meestal) 48 uur
Beschikbaarheid Bestel nu

Ervaring

Heeft ingesproken voor Hanze, Qbuzz en TomTom.

Meer dan 24 jaar ervaring als stemacteur.

Werkt sinds 2016 samen met Kudo Voices.

Luister naar Gertjan van Stralen

Audio

Reel Voicereel
Voicereel
Voicereel

Video

Video Hanzehogeschool - Lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken (voice-over Gertjan van Stralen)
Hanzehogeschool - Lectoraat Wederkerigheid in Leernetwerken (voice-over Gertjan van Stralen)
Video RTV Noord - Alles over het Corona-virus (voice-over Gertjan van Stralen)
RTV Noord - Alles over het Corona-virus (voice-over Gertjan van Stralen)
Video Musea - Compilatie van audiotours (voice-over Gertjan van Stralen)
Musea - Compilatie van audiotours (voice-over Gertjan van Stralen)

Stel jouw perfecte voice-over samen

Gertjan van Stralen

Project titel

Taal

Doelstelling

Script

Tip! Voer de exacte tekst in die Gertjan voor je gaat inspreken.

0 woorden

Kies je bewerking

Ik wil alles perfect
+ € 100 Ik wil alles perfectEn kies zowel nabewerking als afmixing.
Aanbevolen
+ € 85 Nabewerking
  • Opschonen
  • Editing
Inbegrepen
+ € 45 Mixage
  • Mixing
  • Mastering
Inbegrepen

Kies je extra's

€ 75
Live-regie
  • Live meeluisteren en regisseren tijdens opnames
€ 125 Copywriting
  • Verbeter de klank van je scripts

Prijsberekening

offerte 0 Jouw voice-over door Gertjan van Stralen

offerte + € 0 0 woorden

Digitale oplevering

offerte+ € 0Opschonen & Editing

offerte+ € 0Mixing & Mastering

offerte+ € 0 Alles perfect

offerte+ € 0Live-regie

offerte+ € 0Copywriting

offerte + € 0 inclusief Buy-out van acteur

Kudo Voices is de enige plek waar je meteen zelf de prijs van je voice-over kan berekenen!

Stel je perfecte voice-over samen door de velden in te vullen.

– € 0Tijdelijke korting

0Totaal (all-inclusive)

Bevestiging

Je staat op het punt om je bestelling te plaatsen en via iDeal af te rekenen.

325Totaal (excl. BTW)

75BTW (21%)

375Totaal (incl. BTW)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Je staat op het punt om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Gertjan van Stralen?

Als je op zoek bent naar een professionele en ervaren stemacteur, dan is Gertjan van Stralen de ideale keuze. Met meer dan 24 jaar ervaring in de branche, biedt Gertjan een unieke veelzijdigheid in zijn stemgeluid, van natuurlijk en enthousiast, tot zakelijk en stoer. Hij kan elke boodschap van jouw project tot leven brengen met de juiste toon. Klanten prijzen Gertjan voor zijn professionaliteit en snelheid, waarbij hij meestal binnen 48 uur levert. Daarnaast heeft hij al 8 jaar een vruchtbare samenwerking met Kudo Voices, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit audio.

Bestellen van een voice-over door Gertjan van Stralen is makkelijk!

Als je Gertjan van Stralen als voice-over wilt bestellen, is dat heel makkelijk via Kudo Voices. Je hoeft alleen maar het script, je doel en eventuele instructies in te voeren. Dan maken wij een offerte op maat voor je. Maar we doen meer dan dat. Bij Kudo Voices zorgen we ook voor de nabewerking en mixage van de audio. En als je hulp nodig hebt met het schrijven of verbeteren van je script, kunnen we je daar ook mee helpen. Kortom, we maken het je zo gemakkelijk mogelijk.

Bestellen van een voice-over is heel eenvoudig. Om te beginnen ga je naar het profiel van je gewenste voice-over stem. Klik dan op de grote blauwe knop om naar het bestelformulier te gaan. Is dit je eerste bezoek? Dan vragen wij eenmalig je e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om je voorkeuren en projecten te bewaren. Gefeliciteerd! Je kan nu de bestelling plaatsen. Voer de projecttitel, de doelstelling en het script in. Je kan ook het script als bijlage toevoegen. Eventueel kun je met extra instructies aangeven waar op gelet moet worden, zoals bijvoorbeeld de stijl van spreken, links met voorbeelden of de uitspraak van namen. Vervolgens kies je de extra service uit die je wilt ontvangen. We bevelen je zowel cleaning als mixage aan. Dat noemen we "alles perfect". Ook bieden we copywriting en de mogelijkheid tot live-regie aan. Overzicht houden is makkelijk. Aan de rechterzijde van het scherm zie je steeds duidelijk de specificaties van je project en de prijsopbouw. Ook kun je daar met één klik je bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen.

Bij Kudo Voices is de basisprijs van een voice-over doorgaans €250. Vervolgens is er een meerprijs afhankelijk van de lengte van het script. Gelukkig kun je van de meeste voice-over stemmen tijdens het invullen van je project al meteen zien wat die meerprijs is. Tijdens het bestellen kan je altijd overzichtelijk aan de rechterkant van je scherm de prijsopbouw bekijken. Afhankelijk van waar de voice-over voor ingezet gaat worden is er soms een buy-out nodig. Dit is een licentie voor het gebruik van de opnames in een advertentie, bijvoorbeeld op sociale media of de radio. In dat geval wordt dit tijdens het bestelproces duidelijk uitgelegd. Wij proberen met iedere voice-over stem een vaste prijsafspraak te maken. Daardoor heb je meteen tijdens het bestellen duidelijkheid over de kosten. Sommige stemmen zijn op offertebasis. Voor deze stemmen kun je gemakkelijk een prijsaanvraag doen. Hier wordt doorgaans binnen 24 uur op gereageerd.

Bij Kudo Voices gaat betalen heel gemakkelijk. We bieden verschillende betaalmethoden aan om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Online kun je betalen met iDeal. Dit is de snelste manier om je betaling te verwerken. Betaling via Creditcard en PayPal is op verzoek ook mogelijk.

Wanneer je begint met het schrijven van een script, is het belangrijk om goed na te denken over je doelgroep en hoe je deze het beste kunt aanspreken. In de voice-over wereld hebben we het dan over de “tone of voice”. Zorg ervoor dat je woorden gebruikt die voor iedereen begrijpelijk zijn en dat je “to the point” bent. Is de voice-over bedoeld voor gebruik bij een video? Lees dan de tekst eens een aantal keer hardop voor met de video erbij en controleer dat deze goed bij elkaar passen. Als de video al klaar is of in een vergevorderd stadium, is het handig om deze mee te sturen met het script. Zo kunnen wij de video met de voice-over stem doornemen. Twijfel je over hoe lang je tekst duurt? Gebruik onze handige tool om de spreektijd te bepalen. Zo zorg je dat de timing van de voice-over voldoet aan je eisen. Hulp nodig bij het schrijven of verbeteren van het script? Wij bieden als extra service ook copywriting aan. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling aangeven dat je daar gebruik van wilt maken.

Zodra je online je bestelling hebt geplaatst of een prijsaanvraag doet, ontvang je direct een e-mailbevestiging van ons. Zo weet je dat de details van je project goed zijn aangekomen. We gaan vervolgens meteen aan de slag met het briefen van de voice-over stem. Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor een statusupdate. Vaak gaat dat zelfs veel sneller. De meeste voice-over stemmen kunnen al heel snel leveren. Wil je nog meer zekerheid hebben dat jouw project snel gereed is? Kies dan voor een voice-over stem die een gemiddelde levertijd heeft aangegeven. Sommige voice-over stemmen leveren (meestal) al binnen 24 uur!
Floris Jonker
DemoReelClipKudo Housing
0:00 / 0:00
Bekijk profiel Meteen bestellen