We denken graag mee!
info@kudo-voices.com 050 - 85 091 28 050 - 85 091 28
Terug naar bladeren

Bram Staats

Bram Staats
Nederlands
Man
Beschikbaar voor:
Merkstem
Campagne
Online commercial
Radio
TV
Bedrijfsfilm
Explainer
E-learning
Voice response
Klanten beschrijven als:
Professioneel
Serieus
Vriendelijk
Enthousiast

Biografie

Bram heeft veel ervaring als stemacteur en heeft een vriendelijke en diepe stem. Zijn stem is uitermate geschikt voor commercieel werk, maar ook bij informatieve uitleg-animaties komt Bram zijn stem tot zijn recht.

Prijs Berekenen
Levertijd (meestal) 48 uur
Beschikbaarheid Bestel nu

Ervaring

Heeft ingesproken voor Brandweer Groningen, Prae en Impressly.

Meer dan 8 jaar ervaring als stemacteur.

Werkt sinds 2013 samen met Kudo Voices.

Luister naar Bram Staats

Audio

Clip Brandweer Groningen
Brandweer Groningen
Brandweer Groningen
Clip LTA Energy
LTA Energy
LTA Energy
Clip Planmeister
Planmeister
Planmeister
Clip Oostenrijk Group
Oostenrijk Group
Oostenrijk Group
Clip Wonam
Wonam
Wonam
Clip ICS
ICS
ICS
Clip Verloning.nl
Verloning.nl
Verloning.nl
Clip Provincie Drenthe
Provincie Drenthe
Provincie Drenthe

Video

Video Werken bij Oostenrijk Group
Werken bij Oostenrijk Group
Video Radiocommercial 2021 l Planmeister
Radiocommercial 2021 l Planmeister
Video Prae Artiestenverloning
Prae Artiestenverloning

Stel jouw perfecte voice-over samen

Bram Staats

Project titel

Taal

Doelstelling

Script

Tip! Voer de exacte tekst in die Bram voor je gaat inspreken.

0 woorden

Kies je bewerking

Ik wil alles perfect
+ € 100 Ik wil alles perfectEn kies zowel nabewerking als afmixing.
Aanbevolen
+ € 85 Nabewerking
  • Opschonen
  • Editing
Inbegrepen
+ € 45 Mixage
  • Mixing
  • Mastering
Inbegrepen

Kies je extra's

€ 75
Live-regie
  • Live meeluisteren en regisseren tijdens opnames
€ 125 Copywriting
  • Verbeter de klank van je scripts

Prijsberekening

offerte 0 Jouw voice-over door Bram Staats

offerte + € 0 0 woorden

Digitale oplevering

offerte+ € 0Opschonen & Editing

offerte+ € 0Mixing & Mastering

offerte+ € 0 Alles perfect

offerte+ € 0Live-regie

offerte+ € 0Copywriting

offerte + € 0 inclusief Buy-out van acteur

Kudo Voices is de enige plek waar je meteen zelf de prijs van je voice-over kan berekenen!

Stel je perfecte voice-over samen door de velden in te vullen.

– € 0Tijdelijke korting

0Totaal (all-inclusive)

Bevestiging

Je staat op het punt om je bestelling te plaatsen en via iDeal af te rekenen.

325Totaal (excl. BTW)

75BTW (21%)

375Totaal (incl. BTW)

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Bevestiging

Je staat op het punt om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Waarom kiezen voor Bram Staats?

Kiezen voor Bram Staats als voice-over is een keuze voor professionaliteit en kwaliteit. Met zijn vriendelijke en diepe stem weet Bram elke boodschap op een indrukwekkende en overtuigende manier over te brengen. Of het nu gaat om een commerciële campagne of een informatieve uitleg-animatie, Bram's stem komt altijd tot zijn recht. Met meer dan acht jaar ervaring in het vak, wordt Bram door zijn klanten beschreven als professioneel, serieus, vriendelijk en enthousiast. Daarnaast levert hij zijn werk vaak binnen 48 uur, wat getuigt van zijn betrouwbaarheid en efficiëntie.

Bestellen van een voice-over door Bram Staats is makkelijk!

Als je besluit dat de stem van Bram Staats precies is wat je nodig hebt, dan kun je dit eenvoudig regelen bij ons, bij Kudo Voices. Je hoeft alleen maar te vertellen wat je in je script wilt hebben, wat je ermee wilt bereiken en als je speciale instructies hebt, dan horen we die ook graag. Dan maken we een prijs die precies past bij wat je nodig hebt. En weet je wat cool is? Wij bij Kudo Voices doen meer dan alleen het regelen van de stem van Bram. We zorgen ook dat alles goed klinkt door de nabewerking en mixage te doen. En als je wilt, kunnen we je zelfs helpen met het schrijven of beter maken van je script. Dat is pas service!

Bestellen van een voice-over is heel eenvoudig. Om te beginnen ga je naar het profiel van je gewenste voice-over stem. Klik dan op de grote blauwe knop om naar het bestelformulier te gaan. Is dit je eerste bezoek? Dan vragen wij eenmalig je e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om je voorkeuren en projecten te bewaren. Gefeliciteerd! Je kan nu de bestelling plaatsen. Voer de projecttitel, de doelstelling en het script in. Je kan ook het script als bijlage toevoegen. Eventueel kun je met extra instructies aangeven waar op gelet moet worden, zoals bijvoorbeeld de stijl van spreken, links met voorbeelden of de uitspraak van namen. Vervolgens kies je de extra service uit die je wilt ontvangen. We bevelen je zowel cleaning als mixage aan. Dat noemen we "alles perfect". Ook bieden we copywriting en de mogelijkheid tot live-regie aan. Overzicht houden is makkelijk. Aan de rechterzijde van het scherm zie je steeds duidelijk de specificaties van je project en de prijsopbouw. Ook kun je daar met één klik je bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen.

Bij Kudo Voices is de basisprijs van een voice-over doorgaans €250. Vervolgens is er een meerprijs afhankelijk van de lengte van het script. Gelukkig kun je van de meeste voice-over stemmen tijdens het invullen van je project al meteen zien wat die meerprijs is. Tijdens het bestellen kan je altijd overzichtelijk aan de rechterkant van je scherm de prijsopbouw bekijken. Afhankelijk van waar de voice-over voor ingezet gaat worden is er soms een buy-out nodig. Dit is een licentie voor het gebruik van de opnames in een advertentie, bijvoorbeeld op sociale media of de radio. In dat geval wordt dit tijdens het bestelproces duidelijk uitgelegd. Wij proberen met iedere voice-over stem een vaste prijsafspraak te maken. Daardoor heb je meteen tijdens het bestellen duidelijkheid over de kosten. Sommige stemmen zijn op offertebasis. Voor deze stemmen kun je gemakkelijk een prijsaanvraag doen. Hier wordt doorgaans binnen 24 uur op gereageerd.

Bij Kudo Voices gaat betalen heel gemakkelijk. We bieden verschillende betaalmethoden aan om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Online kun je betalen met iDeal. Dit is de snelste manier om je betaling te verwerken. Betaling via Creditcard en PayPal is op verzoek ook mogelijk.

Wanneer je begint met het schrijven van een script, is het belangrijk om goed na te denken over je doelgroep en hoe je deze het beste kunt aanspreken. In de voice-over wereld hebben we het dan over de “tone of voice”. Zorg ervoor dat je woorden gebruikt die voor iedereen begrijpelijk zijn en dat je “to the point” bent. Is de voice-over bedoeld voor gebruik bij een video? Lees dan de tekst eens een aantal keer hardop voor met de video erbij en controleer dat deze goed bij elkaar passen. Als de video al klaar is of in een vergevorderd stadium, is het handig om deze mee te sturen met het script. Zo kunnen wij de video met de voice-over stem doornemen. Twijfel je over hoe lang je tekst duurt? Gebruik onze handige tool om de spreektijd te bepalen. Zo zorg je dat de timing van de voice-over voldoet aan je eisen. Hulp nodig bij het schrijven of verbeteren van het script? Wij bieden als extra service ook copywriting aan. Je kunt bij het plaatsen van je bestelling aangeven dat je daar gebruik van wilt maken.

Zodra je online je bestelling hebt geplaatst of een prijsaanvraag doet, ontvang je direct een e-mailbevestiging van ons. Zo weet je dat de details van je project goed zijn aangekomen. We gaan vervolgens meteen aan de slag met het briefen van de voice-over stem. Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor een statusupdate. Vaak gaat dat zelfs veel sneller. De meeste voice-over stemmen kunnen al heel snel leveren. Wil je nog meer zekerheid hebben dat jouw project snel gereed is? Kies dan voor een voice-over stem die een gemiddelde levertijd heeft aangegeven. Sommige voice-over stemmen leveren (meestal) al binnen 24 uur!
Floris Jonker
DemoReelClipKudo Housing
0:00 / 0:00
Bekijk profiel Meteen bestellen